Werken bij Van der Gugten Verpakkingen

Bij Van der Gugten Verpakkingen is geen werkdag hetzelfde. Wij zijn geworteld in de uitdagende en kleurrijke wereld van bloemen en planten. Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking, met onze klanten én onze medewerkers.

Aanpakken

Wij geloven in de kracht van samen zaaien, samen groeien. Dit vertaalt zich in betrokkenheid, een uiterst flexibele dienstverlening en continue innovatie op het gebied van verpakkingen. Kortom, handen uit de mouwen steken en gaan!

Betrokken

Van der Gugten is een kleinschalige organisatie waar de lijnen kort zijn en de betrokkenheid groot. Zowel bij collega’s als bij onze klanten. Bij ons krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Laat je creativiteit de vrije loop, signaleer en reageer, overleg met collega’s en vergeet vooral niet om te luisteren.

Vacatures

Wil jij werken in de dynamische wereld van verpakkingen? Houd je van afwisseling en ga je geen uitdaging uit de weg? Houd onze site in de gaten voor actuele vacatures. Alle vacatures worden gepubliceerd op de PACOMBI GROUP website.