Over van der Gugten

Van der Gugten Verpakkingen is al sinds 1916 geworteld in het veilingsegment. De verpakking is een onmisbare schakel in de sierteeltketen. Wij zorgen voor de juiste route van plant tot klant. Van efficiënte handling en bescherming tijdens transport tot behoud van kwaliteit en een opvallende winkelpresentatie.

Flexibele partner

De bloemen- en plantenbranche is een dynamische en uitdagende markt. Geen dag is hetzelfde en meer nog dan in andere branches geldt het principe ‘tijd is geld’. Dat weten wij bij Van der Gugten maar al te goed. Klanten kunnen op ons rekenen. Altijd en overal. Ook wanneer het geen standaard vraag betreft. Wij zijn een hecht familiebedrijf, met korte lijnen en een hoge mate van flexibiliteit. Kan niet bestaat niet. Dat is voor onze klanten een zekerheid.

Het assortiment

Wij zorgen ervoor dat de bloemen van A naar B getransporteerd worden. Wij leveren een compleet assortiment kartonnen transportverpakkingen en transportbenodigdheden, zoals rolcontainers, Deense karren en palletiseringsmaterialen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in (bedrukte) retailverpakkingen, geschenkverpakkingen en bloemisterijartikelen. Als onderdeel van PACOMBI GROUP kun je ook bij ons terecht voor al je verbruiksartikelen, zoals koffiebekers en afvalzakken, promotiemateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ervaar het gemak van onze one-stop-shop.

Innovatieve verpakkingen

Ben je op zoek naar een innovatieve verpakking? Wij ontwerpen en ontwikkelen verpakkingsoplossingen die waarde toevoegen in elke schakel van de keten. Van efficiënte verwerking en transport tot een opvallende presentatie richting de consument. Kennis van materialen en technische mogelijkheden stelt ons in staat om de juiste keuzes te maken met oog op praktische toepasbaarheid, minimale milieu-impact en kosteneffectief produceren. Door met ons samen te werken vanaf het eerste globale ontwerp, bespaar je aanzienlijk op kosten.